Цитата:
Допис від KIPet
н Приходилось мені після ммм переробляти, мав можливість бачити їх "чудо ремонт" за 2,5к.. Отримав шок...
Отже, вклейка має право на життя в любому випадку (як і шпігот), а далі все від майстра залежить і згода клієнта. ІМХО!
п.с.1. Це не реклама, це мій досвід.
п.с.2. Кому потрібно то або вже звертались до мене, або звертайтесь)
Вдачі! Перемоги!
|
Вибачаюсь – знову Москальською. Переводити не буду. Мені краще так спілкуватися. Відносно Вашого спітчу . Багато слів – а відповіді я не отримав від Вас. Я хотів узнати …вибачаюсь «за кавычки» Майстерності. Як Ви це робите.? И на чому ? І Який в Вас «кондуктор» для щліфовки вклейки під конкретну посадку діаметра вклейки. Які підшипники у «кондукторі» ? Скіки? 4 ? Чи Більше? Яка марка « развёртки под конус» у бланк ? Відповіді я не отримав- Вибачаюсь.
А если Вы, просто как я написал на «коленке»( а почему мне так показалось )делаете такие ремонты – то Ваш Спитч -это не ответ на мой пост о информации. Извините –А ПРОСТО Ваша РЕКЛАМА.
Буду Рад что мой ответ Вам поможет в этом.
Скину два фото прошлой недели – делал Знакомому. Больше писать не буду. Лачил без света. Вернее -Имею Всё. Но !!!! Вклейка Это –ГЕМОР. Тест 0,2-0,8. Почти «породистый» бланк
Всем Нам Мира. И с Уважением.