Перегляд одного допису
Старий 08.12.2024, 22:37   #912
KIPet

Звідки Ви: Львів (Lemberg)
Дописи: 92
Дякував: 84
Дякували 50 раз(и) в 32 повідомленнях
Цитата:
Допис від SBK Переглянути допис
...думаю смогут еденицы билдеров конкретно специализируюхся на замене вклеек. Честно... я тоже не против узнать от "профи- Мастеров" этого дела. От себя ...ИМХО.. я занимался подобной Дурнёй в замене...
Хоча з багатьма тезами вашого спіча я згоден, але дозвольте не згодитись з таким критичним висновком... Якщо "не пішло" то це не означає що інші лохи)))
Не думаю що таким займаються одиниці, враховуючи що певний сегмент спінів від різних виробників використовують солід вклейки.
Тобто... якщо в людини з тих чи інших причин зламалась вклейка- спін викидати? Ба більше! Відламамалась і зугубилась частина 5-15-20 см тубуляр вершинки з тестом 1-5-10гр де ремонт апріорі неможливий (ну хіба що голку всередину ))) , як багато хто робить), то чому цю частину не замінити вклейкою?
Ну.. Прошу познайомитись, я один з тих кого ви виділили кавичками, і хто кожну другу палку отримує в ремонт з вище перечисленими проблемами. Фактично я , в багатьох випадках, остання інстанція, яка дає право на життя палкам, які б напевно ви навіть не брали до уваги, що їх можна "оживити"....
Найбільшу популярність набули вклейки від "JAXON", хоча остання партія мені не сподобалась по якості.... Крім цього неодноразово тримав в руках славнозвісні "MATAGI", але ціна, дефіцит і тим паче жалюгідний асортимент, який попадав на наш ринок, зробили свою справу.
А хіба влейки від Вадима не мають право на життя?
Є ще інші виробники, але я їх використовую вкрай рідко, хіба що для палок ціна яких нижча плінтуса, клієнти і цьому вдячні!
Стововно невідповідності роботи тубуляра і солід- згоден, але і тут є нюанс, всього цього можна добитись в процесі підгонки(шліфовки). І я зовсім не боюсь робити нульові тести, якщо карбон якісний і дозволяє це! Тільки до 30% вклейок підхотять типурозміром з оригіналом, інші підпадають обробці. В результаті тільки 10-15% клієнтів бачать різницю в подальшій роботі спіна. Було що і спортмени першого ешелону звертались з такою ж бідою... Приходилось мені після ммм переробляти, мав можливість бачити їх "чудо ремонт" за 2,5к.. Отримав шок...
Отже, вклейка має право на життя в любому випадку (як і шпігот), а далі все від майстра залежить і згода клієнта. ІМХО!
п.с.1. Це не реклама, це мій досвід.
п.с.2. Кому потрібно то або вже звертались до мене, або звертайтесь)

Вдачі! Перемоги!
KIPet зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 користувачів подякували
Freeman (12.12.2024), Luka (16.12.2024), RYUCHA (16.12.2024), Zander (17.12.2024)