Перегляд одного допису
Старий 02.11.2024, 01:19   #3139
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 325
Дякував: 8
Дякували 21 раз(и) в 12 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Якщо вже поглиблюватися в тему, то 20 і 60 грам це зовсім не одне і теж. 20гра,мм 21им 1000 - без питань, але 60 грамм джерк або свімбейт то зовсім інша справа. Як на мене, то мені такі вагі не дуже зручно і HLC юзати. На рахунок "нічого не буде" є доволі велика статистика в цьому плані, і на своєму досвіді і на тіх котушках, котрі обслуговуваю людям. Любий мульт після 2-3 років експлуатації то вже далеко не новий, звісно, якщо ловити. Мабуть, у кожного свої відчуття, але то тільки відчуття, а не реальні ознаки роботи. кщо Вам зручно юзати лайтові котушки на вагах 50 і більш грамм, то я не маю нічого против, але, наприклад, для мене набагато зручніше юзати 21ий 1000 вагами 10-20грамм, а 40 та більше 'HLC або 1514. Різниця в 50грамів вагі котушки на вудлище в дві та більш унціі, це просто смішно.
Хвалений Бантам у мене почав барахлити досить швидко. Може через 150 розір чи що,але в цілому по відчуттям котушка десь для унцовки,але не більше.
Тому й думаю-може взяти нового Скорпіона 24 року,в 200 розмірі.

До Дайви,чесо кажучи,відношусь дуже предвзято,в першу чергу через негативний досвід з їх безінерційками,правда у мене були тільки недорогі. Плюс абсолютно не подобається дизайн
fisherluck зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Andron (02.11.2024)