Цитата:
Допис від Andron
Такє питання можна поставити до любої котушки, взагалі... а шо їм буде?  Зайду з іншого боку - для ваг до 50- 60 грамм буде коректніше юзать мульт з 36-ою шпулею та шестернями більшого розміру ніж у 100ой 21го чі 1000кі 22HD. Є в експлуатаціі кілька Зіліонів від HLC до 21го, є чіткі враження. На рахунок 21 1000 - то взагалі лайтова котушка с алюмінієвой головною шестернею, єї кайф як раз в такий ловли, є бажання "вантажити апельсіни бочками", будь ласка, але радити комусь такє, мабуть, не варто 
|
про 50-60 грам та 36 шпулю сперечатись не буду, але мова ж про воблери, дуже весело буде кидати наприклад рудру спек 2 з 36 хлц зіла)) на рахунок лайтового зіла 1000, я особисто бачив і розбирав зіл з 6,3 парою після сезону (2-3 рибалки на тиждень) джигу від 12 до 56 грам і він, і пара як нові, і нічого не зламалось і не розвалилось)) і сам маю аналогічний стіз а 2 який з такою ж парою алюмінієвою, стоїть на 3-х уцовій вудці і ставити на неї важучій старий зіл(який в мене теж є) бажання нема зовсім