Перегляд одного допису
Старий 01.11.2024, 10:38   #3131
bvt

Звідки Ви: Винница,
Дописи: 1.033
Дякував: 14
Дякували 730 раз(и) в 328 повідомленнях
Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
Доброго дня,прошу поради перед покупкою катухи.Основна ціль-воблери та невеликі свімбейти в ваговому діапазоні 20-56г.
Спочатку вирішив з'економити й замовив на аліекспрес Shimano 23' Curado M 200,так як в наших магазинах ціни на неї неадекватні,і коштує вона як Бантам якийсь.Вчора радісний пішов отримувати котушку і виявилось,що недобросовісний китаєць прислав мені праворуку версію.Називається з'економив.
Зараз у мене кілька варіантів-або зіграти в рулетку ще раз і замовити цю ж катушку в іншого продавця.Або купити те,що доступне у нас на ринку,варіантів тільки два:
1) Shimano 24 Scorpion MD,наскільки я розумію це та ж сама Curado,тільки для японського ринку.Два мінуси-ціна вище на третину,а також тільки високі передатки HG XG,до яких я не звик.
2) Shimano 22 Bantam.Тут знову ж таки,кілька мінусів-перший це ціна(порівняно з Curado в 2 рази),й при цьому я сумніваюсь що вона буде якось краще кидати,бо в основному буде працювати з воблерами від 20г. Також я не впевнений в її міцності,бо в мене був так званий "неубиваємий" Bantam 18 року,який захрипів після неповного сезону і це при тому,що до снастей я відношусь дуже бережно.Стояв він у мене на спінінгу до 60г,працював з воблерами в діапазоні 20-56г.
Може ще у Дайви щось є під воблери в ціновому діапазон 150-250 долларів?
для таких приманок користуюсь зіліон крейзі кренкером.Надійна й далеко кидає.Вже з 10 років і міняти не збираюсь.
bvt зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням