Перегляд одного допису
Старий 29.10.2024, 12:56   #54
Сан Палыч

Звідки Ви: Киев
Дописи: 52
Дякував: 18
Дякували 510 раз(и) в 27 повідомленнях
Хмельниччина

Вітаю! Спочатку про сумне - в суботу в селі, де я виріс, хоронили сина мого шкільного товариша, вбила русня, Коля Храпач, 38 років, морська піхота, я їхав попрощатись, але ранком в суботу тривога тривала до 9 години, живу я на Харківському, в Києві, і поїзд поїхав без
мене... виявляється, простіше проїхати електричкою 300 км, ніж переїхати Дніпро... таксі запросило 800 грн., але без гарантії, що встигну...
Але все таки доїхав, віддав шану Герою, правда, вже на кладовищі...
Тепер про більш приємне - в неділю поїхали в ліс, куди я в дитинстві після школи встигав побігти і до вечора набрати своє відерце...Граб, ясен,клен, осика, інколи дуб, береза, листя по коліна, але ми прийшли за опеньками, а вони на пеньках, і їх стільки, що не передати словами - чорноголові, тверденькі, 15 ти літрове відро набиралось за хвилин 40, з , двух пеньків, і це гриби зрізались 2-3 см від шляпки... я такого ще в своєму житті не бачив, їх дійсно дуже багато, а мені вже багато років... пішли десь на початк того тижня. Є куча фото, але не вмію викладати... Це Славута і села на відстані 25-30 км...

Гарного дня і будьте здорові!
Сан Палыч зараз поза форумом  
27 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей