Перегляд одного допису
Старий 07.08.2024, 21:51   #1455
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 469
Дякував: 502
Дякували 411 раз(и) в 208 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Сорі, мені, мабуть, важко зрозумити яке відношення та трескотня має до емоційного впливу , ну то такє, дивуватися немає чому, бо кожен має свої почуття в риболовлі. І, якщо вже мова за почуття, то є кілька причин чому мульт цікавий, наприклад, для мене. Серед них: - можливість використання "товстого" шнура, отже можливість не сусюкатись з крупною рибою; - вага снасті; - сбалансованність, зручність; - неубієнність снасті; -почуття таке інше. Не бачу в УЛ-мульті нічого цікавого з того, що перераховано, але, то моя особиста думка , знов такі, дивуватись не варто нічому
Згоден з вами в тому,що у кожного може бути своя думка,і зовсім не дивуюсь цьому
Товстий шнур гарно себе почуває і в УЛ мультах,та дає можливість без проблем боротися з крупною рибою.Вага комплекту,збалансованність,зручність...все це також є.
Чому УЛ? Я на рибалку їду ловити рибу,отримувати емоцїї,і це бажано мати динамічно та багато... На моїх місцях звично багато мілкої риби,але й часто бере більшечка.Бачу багато рибалок навколо,в більшості прихильники вашої точки зору, залізо-бетонні снасті,та бажання піймати вееелику рибу! Але ж буває що вона клюне раз за рибалку,а може і взагалі не клюнути... Так от мені принципово така риболовля не подобається,я краще піймаю пів сотні окунців та отримаю багато позитиву,чим кидати приманку в пусту годинами... а крім того,я і велику ловлю не меньше за других,коли вона підходить. Так що виходить по факту,я ловлю завжди(не пам'ятаю пустих рибалок),а настроєні на трофея частенько їдуть додому з баранкою
Ще про неубієнність снасті))),тут є категорія "наших профі",дрин до унціі-двох,шнур 50лб,якась м'ясорубка с півкіло, і вся рибалка цим сет-апом,і окунь 100г,і карпи великі,і салмон 10кг+.

Востаннє редагував Vasylii: 07.08.2024 о 22:20.
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням