Перегляд одного допису
Старий 16.02.2024, 10:21   #3819
tacha79

Звідки Ви: Киев
Дописи: 293
Дякував: 70
Дякували 121 раз(и) в 82 повідомленнях
Цитата:
Допис від sps-3281 Переглянути допис
Нить вы можете не терять и года три , если ловите с дивана.А дополнительные шпули к катушке люди имеют для того, чтобы поймав бороду на шнуре, не е….ся, а заменив шпулю, продолжить рыбалку. Или просто , заменив шпулю на другую с другим по диаметру шнуром, перейти в « другие условия и другие требования».
Я не профі, але свою думку викладу.
-підтримую варіант - один спінінг (по направленню) - одна катушка, фідеру-фідерна, тролінгу-міцна, лайту-легенька, але мої катушки в бюджетному сегменті, при цьому використовуючи їх в певному направлені, вони служать довше, чим ганяти їх як універсальні;
- в мене є катушки з двома шпулями, поначалу ганявся за такими, в результаті одна з яких з монофілом і використовується для поплавка;
- якщо поймав бороду - вирізав нахер той кусок, і ловиш далі;
- припустимо я на рибалці з прутом до 7-25 грам і шнуром кіл на 8, хай буде на щуку приперся, а бачу по сусідам, ловлять піпісячного окуня, то замінивши шпулю з лайтовим шнуром "щоб перейти в інші вимоги" і кидати приманку 2-3 грами цим дрином, буде "умовно не зручно", тому що під інші умови і прут потрібен інший.
tacha79 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
yray (16.02.2024), Алекс!1 (17.02.2024)