Цитата:
Допис від Vasylii
Нано зеро чисто мікрушні палки.Такі собі шваброчки з ківком))) ,ні про який кистьовий там речі не може бути.
Я не граюсь))),а ловлю рибу в такий спосіб,пробую різні речі,і це мені цікаво. А на погратись,та потім заявляти що це неможливо,хватає народу  ,але мене це не хвилює.Кожому своє 
|
Кастинговий комплект використовую десь з років десять вже. Пройшов всі етапи і доторкнувся до кожної іпостасі. Від кастомного ультралайту до берегового джигу і арийної ловлі. Нема ничого неможливого. Якщо вибухати купу грошей. Але... Снасть через деякий час перестає приносить той кайф який був коли ти тільки зібрав комплект. З'являється щось нове, більше цікаве. І починається той момент коли починається спроба хоч якось відбити вкладення в попередній комплект. Воно с часом ставить мозок на місце. Якщо ти сам заробляєш гроші, то на ці граблі ти наступаєш лише одного разу. Потім плануєш придбання нового комплекту із урахуванням варіанту подальшого продажу. Так в мене сталося. Потроху вивчаєш можливість самостійного доставлення снастей із Японії. Вивчаєш митне законодавство, курси конвертації валют і таке інше. Таким чином фактори продажу снастей після того как захотілося щось нове вже не такі болісні.