Цитата:
Допис від _absh
справедливости ради, ровно то же я могу сказать про свои мясорубки (мультов нет, но в контексте обсуждаемого годятся и мясорубки для сравнения) shimano, daiwa, ryobi, mitchell и abu garcia. не топ, но средний уровень. к каждой есть какие-то вопросы. все они по исполнению не лучше современных китайцев.
может, в топовом сегменте у брендов есть идеальные катушки. но я в чудеса не верю.
|
Ви якось все в одну купу згребли - і Шімано, і Мітчел, і Ріобі, а я бачу
, що у кожного достойного виробника є своя концепція, тобто за тіж Шімано та Дайву є чіткий розклад по "рангу" котушок. Наприклад, той же Стиз - максимум шарікопідшипників кращоїякості, кращий матеріал, кращий дизайн, вже ніжча категорія їде простіше - меньш шаріків, є вже підшипники ковзання і так далі по нісходящей... Казати, що ви доробили Шімано чі Дайву заміной втулок на підшипники ... ну, то такє... А ось середь купи китайців ниякої чіткой сістеми я не бачів - купа копійочних підшипників, якісь " дерев'яні" корпуси та матеріали, косяки конструкцій та таке подібне. То, що сучасні кітайці уже наздоганяють десятирічні ш/д .... так а що в цьому цікавого?