Перегляд одного допису
Старий 25.05.2009, 11:06   #723
Котя ра я
 
Аватар для Котя ра я
 
Реєстрація: 31.03.2009
Звідки Ви: Київ - Пирятинський повіт. Пенсіонер...уже.
Дописи: 946
Blog Entries: 3
Дякував: 3.329
Дякували 9.875 раз(и) в 526 повідомленнях
Пшоно не промиваю, вимивається духан, на гарячу посипаю дрібно помеленою макухою чи фішкою, чи шоком, добре перемішую і до ранку лежить в посудині(не в холодильнику) на столі. На березі (якщо потрібно) добавляю сухої прикормки, дивлячись на течії чи на стоячій воді. І не треба багато цукру.... а то злипнеться... Якщо добавить нерафінірованої олії( трішки) буде більш розсипчате.
Котя ра я зараз поза форумом