Перегляд одного допису
Старий 06.03.2023, 22:35   #67
Egorpav
 
Реєстрація: 14.09.2020
Звідки Ви: Кіев
Дописи: 109
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 5 раз(а) в 5 сообщениях
Озера для підлідної риболовлі в Київській області

Є в підлідній риболовлі щось неймовірно привабливе – не просто так щороку сотні чоловіків виходять на лід, ігноруючи ризик провалитися під нього. На щастя, цей ризик можна зменшити, наприклад, вибираючи добре промерзаючі озера без підводних теплих джерел. І на Київщині таких озер чимало. У тому числі й платних. І серед них особливий інтерес становлять такі.
Клуб рибалок «Відпочинок»
Знаходиться на території села Соснівка, що розташований на південному заході від Києва, приблизно за 48 км. Озеро не дуже глибоке, але спеціально заселене середніми (до 18 кг) коропами, линями, окунями, товстолобиками та судаками. Клуб працює цілий рік, тож ловити тут можна навіть узимку. І, що важливо – забирати із собою трофеї. За додаткову плату, ясна річ, але можна. І так, [[Ссылки только членам профсоюза. ], а також різне спорядження для активного відпочинку, можна орендувати прямо на місці.
Озеро «Трофейне»
Знаходиться біля села Личанка на захід від Києва. Відмінне місце для любителів спортивного лову карася та коропа. Тільки врахуйте - рибу однозначно доведеться відпускати, оскільки такі правила водоймища. Але саме місце приємне, клювання активне, та й навколишня територія відмінно обладнана для комфортного відпочинку.
Озеро «Михайліна»
Теж захід від Києва, але значно ближче – лише за 18 км. Водойма зариблюється регулярно, зловити можна не тільки коропа і карася, а й щуку, а також озерну форель. Можлива як спортивна рибалка, так і звичайна. Але якщо вага улову перевищує 3 чи 5 кг, за нього доведеться додатково доплачувати. Територія облаштована, є гарний під'їзд, є можливість проживання на березі водойми. І так, взимку тут також можна ловити.
Озеро «Родина Оселя»
Знаходиться на території села Великі Дмитровичі, що розташоване на півдні від Києва. Місце відмінно підходить для безпосередньо підлідної риболовлі. Тут водяться короп, карась, білий амур і навіть щука. Ось тільки для лову, за правилами водоймища, можна використовувати лише махові вудки. Є облаштована територія, що надає хороші можливості для сімейного відпочинку.
Фіш-парк «Забір'я»
Теж південний захід від Києва, теж рибне господарство. Але тут ви зможете скористатися послугами місцевого рибного ресторану, який за додаткову плату приготує вам ваш улов. А так – все для риболовлі можна орендувати на місці, є можливість ловити взимку та з льоду, є регулярне зариблення. Ловляться короп, карась, товстолобик, судак та щука. Словом, чудове місце для тих, хто хоче добре відпочити взимку.
Egorpav зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням