Перегляд одного допису
Старий 20.07.2022, 14:25   #571
Semperit
 
Реєстрація: 11.09.2014
Звідки Ви: г. Житомир
Дописи: 30
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 18 раз(а) в 17 сообщениях
Цитата:
Допис від Alexey83 Переглянути допис
... Китовий вус краще?
У цієї медалі теж 2 сторони: об"єктивна та суб"єктивна. Мені, наприклад, більше тактільно подобається китовий вус. Але, беручи у свій час Трегарон 7м, вибирав саме його не тільки тому, що легкий, а й тому, що там був жорсткий кінчик, а планував використовувати вудлище для ловлі в проводку на течії (хоча згодом відмовився від цієї вудки на користь матчовки з інерційною катушкою). Китовий вус для такої рибалки якось не дуже, контроль поплавця гірше. Ну і ще Сенсас Павер Карп брав теж з полим кінчиком, для коропа він якось надійніший. З моєї точки зору.

Всі інші вудлища у мене з вусом. Вони значно делікатніші і приємніші для ловлі. Але у мене й вудлища відповідної цінової категоріїї та маленької ваги.
Як що надумали брати 7м вудлище, то мабуть вже не до легеньких оснасток буде, тому полий кінчик підійде. Тим більш, що вудлища, які Ви розглядаєте, призначені не для мілкої риби.
Бачу, що Сквадрон в інтернет-магазині Флагмана вже не продається, мабуть застаріла позиція. Треба шукати в фізичних їх магазинах або в інших інтернет-магазинах.
Як що це перша вудка у Вас буде і конче треба саме 7м, то беріть Ріве і не сумнівайтеся. Але як що і 6м підійде, то краще беріть його: набагато легше, "м"якіше" тактильно, більш делікатніші оснастки можно буде використовувати.
Semperit зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Alexey83 (20.07.2022)