Цитата:
Допис від Heilig
Хочу собрать комплект под приманки 2-10 грамм. Ну может быть три по низу.
По удилищу вроде альтернативы Major Craft N-ONE NSL-T782ML/BF не вижу, а вот по катушке есть варианты на барахолке (Abu Garcia ALC BF7 или что нибудь из http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=201255), но у меня накопилось подарочных сертификатов на флагман, а там лежит Abu Garcia Revo MGXtreme2, которую тоже вроде бы хвалят и она получается в те же деньги или даже меньше.
Имеет ли смысл ориентироваться на новую катушку в стоке, или лучше попытаться найти хорошее состояние б/у,
|
Мажор не буде працювати з 2гр. Ні за яких умов. 3+2" ще тільки-тільки прокидатиметься. 4-10 її тест я б сказав.
На 2-10 - два прути, долю не налюбиш. (До 5-6 та 4-12 лайт).
Мені N-One теж не зайшов, лапшиста у нього тільки верхня половина.
По катушкам:
Alc BF7 - це той же LTX BF8, тільки з меншою передаткою, тріщоткою на фрікціоні та однією шпулею. Непргана катушка, але все одно розкриється повністю грам з 4х.
MgExtreme 2 - забудь, глибочезна шпуля, центробіги, які по факту зовсім не кидають. Можна заморочитись - поміняти гальма та вкинути шпулю, але на виході отримаєш ту ж alc bf7, якщо шпулю на неї поставиш (рами однакові).
По Сашиним катухам - Px68 з його шпулею. Але на ній я б черв'як міняв на повільний і глазок, щоб зробити "пікзіллу".
Якщо хочеться зразу з коробки - Alphas Air TW, або, якщо грошей виставить, то Steez Air TW.
Можливо, 22 баран бфс від Шимано, але не пробував, не люблю FTB гальма