Перегляд одного допису
Старий 20.01.2022, 15:45   #1401
Lavr

Звідки Ви: Черниговская
Дописи: 2.325
Дякував: 13.016
Дякували 24.803 раз(и) в 1.243 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Огласи сразу весь список шо у тебя святое , бо у нас явно разные понятия о святом Аккуратная снасть, которую не гидко в руки взять - это, ИМХО, одна из составляющих рыбалки, которая приносит удовольствие Тот китайский кизяк, что ты третий год не можешь решишься в мусорник выбросить, наверняка, и в руки брать не хочется, а не что, что рыбу ловить . Ну а рыбу поймать, то, конечно, можно и на кусок лёски с палкой, ловили же когда-то всякие пятикантропы и у них тоже клевало
Хотів з тобою посперечатись, та розум зупинив! Вже й текст набрав та витер. Вікторович- ти класно робиш катушкі, добре обслуговуєш, до тебе завжди можна звернутись за порадою з цього питання, особисто для мене, ти мабуть найкращий в цьому питанні! Те що я вказав в тексті, то моє бачення на сьогодні, на першу інстанцію я не напрягаюсь, Не міняю я котушкі бо сенсу для мене нема. Не там думки мої. Я просто думки аби людям ото розвантажити, щоб не думали вони про рибалку ото так, як їм вбило, щоб зрозуміли, що рибалка- то для душі, для себе, для кайфу, який ти хочеш а не тобі запропонували! Хочеш- кожен рік міняй пари на екзістах, хочеш- лови по пять років китайцями і викидай їх! Головне- бути щасливим в нашому захопленні, а воно настільки різноманітне і різнобарвне, аби хто знав!
Lavr зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо: