Перегляд одного допису
Старий 20.01.2022, 14:53   #1387
Lavr

Звідки Ви: Черниговская
Дописи: 2.325
Дякував: 13.016
Дякували 24.803 раз(и) в 1.243 повідомленнях
Цитата:
Допис від Тарас Переглянути допис
Якщо йде розмова про ТО кітайскої катушки то може й так.
Алеж, на власному досвіді та на мою думку можу аргументувати що це не так просто, якщо ти дійсно бажаєш щоб ці часики тікали добре. Більш того, кожний майстер с ТО вам може відповісти гарними іллюстраціями щодо вбитих намертво якісних інструментів з риболовлі. Дійсно, якщо такий випадок призведе до змін підшибників чи втулок або навіть елементів ГП то це дорого. Але ж якщо розбиваються посадкові місця бо підшибник закис або направляючі валів, осів, та інших рухомих а якщо ще і в корпусі. то ще дороще.
Мастильні матеріали розробляться до конкретних потреб. Їх заміна в механізмі регламентована виробником. Авжеж, це не авто. Але принципи дуже близьки. А вбитих намертво коробок передач та мостів з причини несвоєчасного обслуговування я теж бачив достатньо.
Якщо хочеш щоб добре тікали- міняй їх кожні .... років! решта- неважливо! Майстри ТО для того і іс нують аби вирішувати питання ТО! Є в мене один майстер ТО (щоправда пральних машин), який побув на курсах підготовкі майстрів в столиці, після чого і покинув столичну школу, бо хоч гроші і білші, про те совість не дозволила людей найо...! Інша справа- снобізм, на ньому і грається в оцих спіннінгових котушках і тому іншому. Посадкові місця не розбиваються навіть в китайцях- повірте! Я не знаю що з ними робити треба аби вони розбились
Lavr зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням