Перегляд одного допису
Старий 28.12.2021, 20:24   #60
Provodnik
 
Аватар для Provodnik
 
Реєстрація: 21.12.2006
Звідки Ви: Київ(куренівка)
Дописи: 1.062
Сказал(а) спасибо: 8.346
Поблагодарили 12.824 раз(а) в 705 сообщениях
Цитата:
Допис від natortik Переглянути допис
.... Может кто-то пояснить?
Вот он первоисточник, закон https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2456-12#Text
Стаття 5. Правові засади функціонування територій та об’єктів природно-заповідного фонду
Завдання, науковий профіль, характер функціонування і режим територій та об’єктів природно-заповідного фонду визначаються у положеннях про них, ........
Стаття 9. Види використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду
.....
Встановлені частиною першою цієї статті основні види використання, а також заготівля деревини, лікарських та інших цінних рослин, їх плодів, сіна, випасання худоби, мисливство, рибальство та інші види використання можуть здійснюватися лише за умови, що така діяльність не суперечить цільовому призначенню територій та об’єктів природно-заповідного фонду, встановленим вимогам щодо охорони, відтворення та використання їх природних комплексів та окремих об’єктів.


Таким образом без первичных документов понять что в конкретном месте можно а что нельзя невозможно, и любой из нас становится потенциальным нарушителем. Толковой интерактивной карты в сети обнаружить не удалось, максимум списки по областям, без границ и режима ограничений, созданные силами энтузиастов.
Как пример по Киевской области оцените объем который нужно перелопатить, и то не факт что список полный https://pzf.land.kiev.ua/pzf-obl-10.html
Увы, ситуация мало утешительная но хоть нормативка выписана четко, в отличие от рыбной ловли, единственный минус трудности с доступом по информации.

Востаннє редагував Provodnik: 29.12.2021 о 08:27.
Provodnik зараз поза форумом