Перегляд одного допису
Старий 27.04.2009, 21:27   #1866
Krukman

Звідки Ви: Киев
Дописи: 210
Дякував: 3.481
Дякували 433 раз(и) в 43 повідомленнях
В суботу зранку, ми (Krukman, Grob, Maks M) вирушили на одне цікаве місце, де минулого разу покльовував головень. Приїхавши побачили, що рівень води не змінився, але змінилась прозорість - вона погіршилась. Навіть в поляриках рибу було важко роздивитись під берегом.
Перший екземпляр спіймав Вова і тим самим розловив Tsuribito Baby Minnow.
Далі ми всі спробували розловити саморобного "хруща", якого я змайструвавще дуже давно, коли про UL і не здогадувався. Рибі "хрущ" сподобався - були спроби з'їсти його як на "плюх", на проводці, так і сплавом під кущі лози. На жаль, чи то рибка була маленька, чи гак не правильний, але жодного головня так ніхто на нього не впіймав. У мене були виходи навіть на Tiny Torpedo, якого я збирався викласти з коробки назовсім!
Далі короткий обід і ми вирішили спуститись нижче по течії - топтатись на одному місці, навіть якщо там точно є риба, не цікаво.Нависаючі над водою верби, повороти річки, круті береги, пристойна течія - хотілось просто зупинитись, спостерігати і далі не йти. Колеги спостерігали навіть(я не бачив) "кипіння води" - щось разігнало зграйку дрібної риби.
Час було повертатись на місце старту, часу залишалось небагато. Що я ще сьогодні не спробував, так це JB Chubby. Ніби й великуватий, але летить класно і йде не дуже глибоко, те, що треба.Перша проводка і ось він досить непоганий головень, як для людини, яка ловить його другий раз у житті. Фотографуєм і відпускаєм. У Вови справи теж добре - головень на Krack Jack 48 F. У Макса на жаль нічого, але йому є що згадати про гаки на Pirami минулої рибалки. Все...
Долучені зображення
Тип файлу: jpg DSC01972.jpg (352,9 КБ, 88 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC01979.jpg (343,4 КБ, 94 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC02001.jpg (317,6 КБ, 125 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC02002.jpg (307,1 КБ, 124 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC02004.jpg (365,5 КБ, 89 переглядів)
Тип файлу: jpg DSC01997.jpg (264,9 КБ, 99 переглядів)
Krukman зараз поза форумом