Цитата:
Допис від Красный
Существует своего рода традиция — едешь на рыбалку, бери с собой виски. ........ этого «напитка богов».
Стивен Ликок
|
Це в них так

В нас же, коли порядний ультралайтщик їде на рибалку обов*язково має брати з собою буряковий самогон

Небагато так, літрів зо три вистачить

. І обов*язково в скляній банці. Причин цьому декілька:
- по перше - після вилову риби і перед її відпусканням ОБОВ*ЯЗКОВО необхідно обробити місце проколу. І нормальний (хоча б 80 градусний) самогон для цього якнайкращий. Якщо це робити зеленкою або йодом - морда лиця щучки чи кленя дуже швидко стане схожа на морду форелі - а за форель в нас штрафують, тож не потрібно давати причини рибінспектору


- по друге - якщо перед кожним закиданням вмочувати приманку в банку, то цей природній атрактант моментально пожвавить рибалку, деколи прийдеться ховатися за дерево, щоб риби не відкусили кінчик прута при закиданні


- по третє - якщо дивитися у воду через горловину НЕПОВНОЇ банки, то дуже гарно видно рельєф дна, ніякі полярики непотрібні. При цьому чим каламутніша вода тим краще видно, бо бурячанка теж каламутна, а всі знають, що мінус на мінус дає плюс

- по четверте - можна не брати на рибалку ні прута, ні котушки, ні приманок. Потрібна лише торба, куди кладеться банка, шмат сала і дві цибулини. Хліб можна не брати, бо на відкриту банку риба починає сповзатись звідусіль, а кожний пристойний окунь в гості без шматка хліба не йде

Сподіваюсь, я вас переконав

Всіх з Паскою, гарного настрою і незабутніх рибалок. Будьте!