Перегляд одного допису
Старий 23.04.2009, 19:51   #6210
Crank
 
Аватар для Crank
 
Реєстрація: 23.07.2008
Звідки Ви: г. Винница
Дописи: 1.557
Blog Entries: 2
Дякував: 1.038
Дякували 1.285 раз(и) в 420 повідомленнях
Цитата:
Допис від Красный Переглянути допис
Существует своего рода традиция — едешь на рыбалку, бери с собой виски. ........ этого «напитка богов».

Стивен Ликок
Це в них так В нас же, коли порядний ультралайтщик їде на рибалку обов*язково має брати з собою буряковий самогон Небагато так, літрів зо три вистачить. І обов*язково в скляній банці. Причин цьому декілька:
- по перше - після вилову риби і перед її відпусканням ОБОВ*ЯЗКОВО необхідно обробити місце проколу. І нормальний (хоча б 80 градусний) самогон для цього якнайкращий. Якщо це робити зеленкою або йодом - морда лиця щучки чи кленя дуже швидко стане схожа на морду форелі - а за форель в нас штрафують, тож не потрібно давати причини рибінспектору
- по друге - якщо перед кожним закиданням вмочувати приманку в банку, то цей природній атрактант моментально пожвавить рибалку, деколи прийдеться ховатися за дерево, щоб риби не відкусили кінчик прута при закиданні
- по третє - якщо дивитися у воду через горловину НЕПОВНОЇ банки, то дуже гарно видно рельєф дна, ніякі полярики непотрібні. При цьому чим каламутніша вода тим краще видно, бо бурячанка теж каламутна, а всі знають, що мінус на мінус дає плюс
- по четверте - можна не брати на рибалку ні прута, ні котушки, ні приманок. Потрібна лише торба, куди кладеться банка, шмат сала і дві цибулини. Хліб можна не брати, бо на відкриту банку риба починає сповзатись звідусіль, а кожний пристойний окунь в гості без шматка хліба не йде
Сподіваюсь, я вас переконав Всіх з Паскою, гарного настрою і незабутніх рибалок. Будьте!
Crank зараз поза форумом