Маропедка. По цій блешні, мабуть, найбільше інформації в Інтернеті, є навіть стаття самого її автора (Технолога). Але коли починаєш їх робити і тестувати розумієш, що досить не все так просто як хотілось би. З свого досвіду скажу, що золота середина по розміру це до 40мм, з вагою від 2,5 до 3,5 г в залежності від розміщення центру тяжіння(ЦТ) і куту. По кутам: в моїй практиці чим менше кут розкривання коронки тим ЦТ зміщується ближче до середини блешні, і навпаки, якщо кут збільшується, то ЦТ зміщується ближче до носа (гака)... хоча це власне спостереження, полігон експериментів тут досить великий, думаю, що в багатьох може бути навпаки. А загалом початок паяння першої блешні на кшталт маропедка, я вважаю правильним рішенням...
|