Цитата:
Допис від Кузьмич
Ну якщо не зрозуміло то поясню, нащо використовувати матеріал що рази більш важкий. Це як пошити труси з брезенту і дивуватись чому люди питають
Всього  На цьому тижні нарешті закінчив багатостраждальну переробку 66 Легенд Еліт, так вудка з руків'ям еви затягнула 105 гр Отже мені цікаво заради чого була суттєво збільшена вага вудки?
|
Якби ви цивільно спитали, я б відповідно і відповів би, а ви розумнічаєте, якісь труси шєте. У цивілізованому світі деревена використовується у виготовленні елементів руків,я нарівні із стандартними матеріалами. Ви ж, громадяни, як КПСС. все що відрізняється від політики партії, обісрете та обгадите. Деревина є різна, важча або легша, деревина захищається різними способами, залежно від умов та хзадач. Масив дерева красивий, тактильний, на відміну віл корка, а тим більш еви. І відновленню подлягає, і довговічніший ніж к4орок та ева, і дозволяє втілювати такі рішення, які не можливі з тими матеріалами, до яких ви звикли. Адмін вирішив, що я хворобливо сприймаю питання? Це ви хвороблибі питання ставите. Якщо ви не працюєте із чимось, не використовуєте певні матеріали, це не означає що воно какулєма, прост ви так вважаєте, не більш...