Перегляд одного допису
Старий 26.07.2020, 11:59   #94
Tsar
Модератор

Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.136
Дякував: 22.081
Дякували 16.704 раз(и) в 1.671 повідомленнях
Тимофій Дмитрович впіймав свою першу у житті рибу!
Після того як ми з ним з'їздили на авторинок за мастилом для авто,я запитав чи не хоче він прогулятися на озеро біля нашої оселі.І не просто так прогулятися,а й спробувати себе у ловлі на поплавцеві снасті.Заперечень не було і в 10.00 ми причалапали на водойму.Загодували точку залишками вчорашнього лящачого корму,закинули вудки і почали чекати щоб хоч хтось відізвався.У Дмитровича було з півдесятка клювак із яких він реалізував всього одну,але ж таки реалізував!Витягнув власноруч цю невеличку пліточку!Сказав,що сподобалось.Ну а в мене клюнула така плітка,що навіть здивувався,що у цій водоймі живуть такі монстри.Якби таке щастя причепилося на гачок навесні,то був би дуже радий.А зараз тим більше.Дуже непоганий по розмірам суперник опинився в мене на гачку.І вже коли амністована риба летіла у воду пришла думка:"А фото?" Ну не зробив,да і нічого страшного.Головне,що засняв перший трофей маленького рибалки.Тепер так його можна називати офіційно.Рибу впіймав-отже перейшов у розряд справжніх рибалок.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20200726_101253.jpg
Переглядів: 471
Розмір:  142,9 КБ
ID:	859617  
Tsar зараз поза форумом  
47 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей