Цитата:
Допис від киргиз
Гадаю, що наш Вітя (Polet) із добрячим запасом вирізав уражене місце.
А чисте м'яско пішло у діло.
Пригадалася давня історія із моїм дядьком Семеном.
Він навчався у с/х інституті міста Фрунзе , і жив у гуртожитку. Моя бабуся передала йому баночку малинового варення. У першу ж ніч після відкривання в ту баночку залізла миша, і втопилася.
Семен, зітхнувши, зібрався викидати усю банку.
Але один із студентів на призвище Дзюба (наш чєловєк  ) взяв ту банку, і викинув тільки мишу із частиною верхнього варення.
А решту почав їсти. Хлопці із моїм дядьком приєдналися.
Було це наприкінці 1940-х років.
П.С. То варення тра було таки ПЕРЕВАРИТИ для прохвілактики. 
|
Ну во первых это были студенты, а студенты это всегда студенты. И во вторых сороковые года, у меня мама 49 года рождения так она ещё до сих пор помнит хлеб своей бабушки в который для обьёма муки добавляли сухую горчицу. Хотя это я уже ушёл от темы, но все таки вы правы что горячая обработка никогда не помешает. Это все таки не ленок из сибирских рек, которого можно присолить и есть в чистом виде