Цитата:
Допис від Каа
Так вийшло, що одну київську команду "відчипили" від участі у змаганнях і позбавили молодого спортмена можливості набуття досвіду змаганнь. Команду поставили в резерв, у список "стенд-бай". 
Сподіваюсь тепер зрозуміло 
|
Я перепрошую... Але навіть на момент написання цього постінгу
жодної заявки від Олексія Страшного, чи його команди, чи його довірених осіб на офіційному е-мейлі змагань
немає
. Так що міфічна команда Олексія Страшного (в Положенні записано, що заявляється команда - 2 особи. Поки Олексій один - він не може бути заявлений.) навіть у списку стенд-бай відсутня

. Я особисто теж хотів би, щоб Олексій Страшний - перспективний молодий спортсмен прийняв участь у цих змаганнях, але... немає заявки. Про що ми говоримо? Спорт, як і історія, не передбачаэ modus conjunctivus... Подумайте над цим...
П.С. Дякую, що проілюстрували мої намагання залучити до Доміковських змагань також і просунуті у фідерному напрямку регіони. А то тут на Доміку чомусь обговорювалась тема, що я не хочу запрошувати спортсменів не з Києва чи не надаю їм потрібної інформації щодо стану акваторії змагань. А з приводу того, що я готовий поступитись пану Свириду своїм місцем на набережній Русанівки - то є правда. Такі у нас відносини. Ми готові боротися один проти одного як суперники, але товаришуємо у житті. Необхідності у наданні пану Свириду мого місця на Русанівці не виникає з однієї простої причини - командою "ГАРАЗД" була подана заявка однією з перших.