Перегляд одного допису
Старий 28.03.2009, 09:24   #171
Каа

Звідки Ви: Столица, Радужный
Дописи: 305
Дякував: 643
Дякували 367 раз(и) в 65 повідомленнях
обмеження

Ці повідомлення взято з відповідного розділу сайту Чернівецьких рибалок.
http://www.fishingsport.cv.ua/forum/...p?topic=410.15
Нічого особистого Анатоліє...

Пряма мова:

ГАРАЗДІВЕЦЬ
Новачок

Re: Фідерні змагання інтернет-клубу "Дом Рыбака"
« Відповідь #17 : 21 Березень 2009, 21:05:54 »

Цитата: Trolik від 21 Березень 2009, 07:33:15
Над помилками ми працюємо ...

Так-так, починай викреслювати декого з списку. Ти обітцяв кроками проміряти акваторію лову і визначитись скільки ще команд можна прийняти. Я так розумію, що для мене, після деяких постів, може місця невистачити.

Записаний

Trolik
Новачок

Re: Фідерні змагання інтернет-клубу "Дом Рыбака"
« Відповідь #18 : 24 Березень 2009, 22:04:30 »

Шановний Ігоре Антоновичу. Якщо, не приведи Господи, Вам не вистачить місця на Русанівці - я поступлюсь своїм... Без смайликів. А ще хочу зауважити, що від Франківська наразі маємо 2 офіційно заявлені команди. Від Чернівців поки що офіційних заявок не надходило. Так що навряд можна це назвати битвою чернівецько-франківських монстрів. О! Монстри проти Чужих!!! Анімаційний блокбастер!!! Дивіться на екранах столиці 4-5 квітня. Статистам з Доміка Рибака вхід безкоштовний!!!
П.С. За розкладкою, беручи попередні, неофіційні, заявки маємо до 17 команд. Тобто 34 спортсмени. Планується розміщення "від дерев" та нижче за течією від сектора 84 до сектора 49 за старою (жовтою) нумерацією, котра була ще на Весняній Плітці 2007.

Кінець прямої мови

Наразі молодий талановитий спортсмен Олексій Страшний перебуває за кордоном, і він попросив його команду зареєструвати на змагання. З певних причин нам це не вдалося. На жаль.
Каа зараз поза форумом