Ловим кленя, спроба №2, частина друга. Неділя.
Частина 2.
Прокинувся недільного ранку, мене зустрів морозець, хоч прогноз і обіцяв +4, вода на столі промерзла наскрізь.
Настрій погіршився, спогад минулого тижня, де -6 зранку виключив рибу повністю, стояв перед очима.
Вирішив поспати ще годину, ну його в такий холод лазити, ще й по теплим речам не розрахував.
Виспавшись, вже задоволений, гарно поснідав і пішов пробивати свою грядку, де вчора знайшов активну рибу.
Одразу рибка почала мене радувати злими клюваками, адреналін по трохи наповнював кров.
Одне но! Реалізація на рівні фолу, я почав рахувати удари, 9 ударів, всі холості!!!
Зміна приманки, ще одна, ще... є контакт!
Саморобна гусениця, яку мені колись подарували, на першому закиді приносить сход, ще не риба, але результат є! 13 атака завершується виважуванням рибки.
Далі справи пішли краще, результативних закидів побільшало, супер, ловлю рибок і радію.
Ця точка радувала мене хвилин 90, таке враження, що рибка там не кінчалась, а після мене ще батько зміг вговорити одного, на сср кра-піу від ЛК.
Даю місцю відпочити, обід.
Після обіду прихожу знов.
Клювак стало менше, але розмір змінився, вже почали атакувати, відверто гарні рибки!
Удари по-справжньому літні, виважування на 4лб монку теж ого-го!
Декілька риб гарного розміру закінчили цю риболовну сесію. Тепер сезон точно можна рахувати відкритим!!!
А завтра вже наступні вихідні, хочеться провести хоч декілька годин біля води, а як дуже хочеться, думаю все вийде!
|