Сьогодні видався вільний день, і після того, як я класно виспався, вирушив на Y-river. Так як встав піздно, то поїхав в Ку, а не значно вище, як хотів спочатку.
Знову тільки джиг і тільки поролон. На великій ямі пістоль гр.200, навіть за фотіком не поліз в рюкзак. На невеличкій ямі по межі зворотньої струї судак гр. 800. Взяв на найтоньшу поролоночку на 2.5гр. пульці - таку собі "шмарклю" на одинарнику, так як ця поролоночка тоненька, аж світиться, то і життя її - до першої риби, що, в принципі, і передбачалося. Думаю такий вибір судака обумовлено наявностю поруч великих зграй малька - тюлечки см 3. Довелося діставати фотік

. Хоч судак виявився папкою, але відправляється назад - запліднювати мамок

Потім, під час чаювання з перервами на джигування (кілька ковтків гарячого чаю - кілька проводок), на виході однієї з ямок відчуваю "тик", короткий і різкий, як у судачка. Потяжка після підсічки, опір не як у судачка, думаю, мабуть щучка, але якісь ривочки не як у щучки, нічого не розумію. І хто ви думаєте?

Правильно - лобастик

Перший в сезоні, перший на джиг, перший на поролон! Фоткаю, випускаю, допиваю чай. Ще з півгодини ловлю і їду додому.