Перегляд одного допису
Старий 12.03.2009, 18:01   #766
Оzzy
Pasha

Звідки Ви: Київ.
Дописи: 17.019
Дякував: 5.239
Дякували 17.372 раз(и) в 5.043 повідомленнях
Цитата:
Допис від Patorok Переглянути допис
Я не прошу приводить пространные размышления и аналогии. Просто как по мне фраза
"Керування судноводіями річковими або маломірними суднами, не зареєстрованими у встановленому порядку, або такими, що не пройшли технічного огляду, ... - тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян."
и фраза
"У тому випадку, коли човен не буде зареєстрований у встановленому законом порядку, на особу, яка ним управляє, відповідно до ст. 116 КУпАП буде накладено адміністративне стягнення у вигляді попередження або штрафу від одного до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а сам човен буде вилучений контролюючими органами до з’ясування обставин його придбання"
Это, как говорят в Одессе, две БОЛЬШИЕ разницы.
Они пространные ровно настолько, насколько пространен принципиальный вопрос "а стоит ли регистрировать то, что принципиально подлежит регистрации, и как меня поимеет государство, если я нарушу закон?"
Толкование конкретных актов - это к юристам, какой закон имеет обратную силу, а какой нет, и у какого акта "право первой брачной ночи" так сказать. Рецепт я уже озвучивал - идем в гимс или юристу и требуем письменного комментария. А потом этой бумажкой тыкаем в лица контролирующим органам. Дальше - по ситуации...
Оzzy зараз поза форумом