Перегляд одного допису
Старий 02.03.2009, 23:10   #320
VIVA

Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ Переглянути допис
Щось я невторопаю, завжди знав що Maver це Італія, чи я неправильно читаю?
Мавер випустив серію для англійського ринку. Якщо розумієте англійську, дивіться тут:
http://www.mavermatch.co.uk/index.ph...ts&category=15

Найцікавіші там - дві фідерні системи: Reactorlite Feeder System і Powerlite Feeder System.

Перша дає змогу створити вудилища різної довжини за рахунок 4 комлів різної довжини (9, 11, 12 і 13 футів) і вершинок різної довжини (їх 6 штук від 0,5 унції до, здається 3,5-х). Дозволяє працювати з вагою до 140 грамів. Тобто можна ловити і на стоячих водоймах і на течії.

Друга дає змогу створти ОДНОЧАСНО 2 вудилища. А загалом має 3 комлі різної довжини (11, 12, 13 футів), по 2 другі і треті коліна і 6 кінчиків від 0,5 до 3 унцій. На сайті виробник заявляє про можливість роботи з вагою до 140 грамів. Я придбав таку, так на паспорті до неї написано - до 90 грамів.

Якщо говорити про враження "на потрях" - дуже сильна річ. Дуже легка навіть у довжині 3,9. Але, як на мене, це річ дуже тендітна і для дуже вправних фідеристів. Мені здається, 60+корм для неї - межа. Та й то, для людини, котра має хорошу техніку закидання. Я продав, так і не намочивши у воді. Взяв 12-футовий медіум від Престона - легкий і запасу потужності там маса. На "стояку" закриє всі мої потреби.
VIVA зараз поза форумом