Перегляд одного допису
Старий 25.02.2009, 09:52   #384
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Цитата:
Допис від MEXICO Переглянути допис
А какая леска стояла когда 4 кг коропцив тягал на глухую оснастку?
Такой размер уже для удочки с катушкой.
Згоден, рибка для вудлища з котушкою або хоча б з амортизатором. Але хіба знаєш, що воно зачепиться, коли закидаєш насадку... Основа 0,24 і поводок 0,27 флюокарбон Суфікс. Риба була взята влітку, так що супротив був дуже активним. Сама китайська вудочка це випробування витримала, але це саме короповий варіант - досить м'яка, важка та товстостінна. А от був у мене Джексон Сиріус 6 метрів, так після коропа 2,5 він перестав складатись - пішла овальність по комлевому коліну...
2 Крошка Енот & ANDREWTM
Так все ж нормально, я ж не заперечую, жодних проблем, завжди радий допомогти, завжди готовий до співпраці, я теж вас дуже люблюD... Просто я не вірю в конектори... Сподіваюсь, це нікому не заважає .
П.С. 2 MEXICO
Пригадалась одна історія... Тренувався на Пустовітах з матчевими вудлищами. Вибране місце зліва було обмежене великою вербою, стовбур якої впав у воду і простягався у глиб акваторії метрів на 25 а з правого боку стояв напарник. Я розложив 2 вудлища. Сімано Бістмастер КарпФлоут 3,9 та Серебряный Ручей Матч Зет 4,25. Ясне, що під вербу кидав Сімано, т.я. це більш "крепке" місце і рибу звідтам треба буде видирати з повним навантаженням вудлища. А більш делікатний СР Зет закинув перед собою на туж дистанцію (близько 25 метрів). Питання... Чому короп 5,500 вчепився на відкритому місці на СР Зет, коли з під верби (є ж укриття, спокійна ділянка акваторії, купа прикорму) на потужний Сімано тягав коропців до 1,500??? Так само і з Бойліскупом. Вудлище закинув ледь не паралельно берегу (ну десь метри 3-4 від берега) і підняв 4 кг і мав 2 гарних "дапабачення з обривом", а у гарному місці поруч зі стаціонарною годівничкою, де завжди повно комбікорму і риба про це знає на матчеве вудлище вловив аж 3 коропці по 0,7 кг...
Trolik зараз поза форумом