Перегляд одного допису
Старий 20.02.2009, 12:58   #230
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від Partizan Переглянути допис
Имхо сравнивать спиннинг и фидер - нелогично.
Все равно шо х..... и палец.
На це я можу сказати одне, для тих хто ловить фідером, даний являється тим самим, що спін для спінінгіста. Тому негоже спорити, чи доказувати комусь щось коли немає досвіду в даному питанні. І не варто думати, що для спінінгіста мають бути хороші снасті а для фідериста може бути і кіл затесаний. Я б не спорив коли б не мав в даному питанню знань і досвіду. Якщо встрягти в полеміку, то можна до безкінечності спорити. Якщо я впрусь , то теж буду доказувати вам, що спінінг може бути кращим в стіклі чи металі. Але для чого комусь щось доказувати, у кожного повинна бути своя думка. Правда є люди, які вважають, що на світі є тільки дві думки - його і неправильна.

Добавлено через 11 минут
Цитата:
Допис від romeo(donetsk) Переглянути допис
Я не говорю о дорогих и "позолоченых" и так далее ! Основная мысль пусть дешевые, но для разных условий свои оптимальные удилища пусть и за 100 доларов !

А на этом форуме смотрю собрались чисто потрындеть ни о чем ! не о чем тут общаться и не с кем - досвидание !!!

ПІДТРИМУЮ.!!!!!!!!! Важко зловити чорну кішку в темній кімнаті. Особливо якщо її там нема.
P.S/ Радує мене одне, ті з ким доводиться зустрічатись на змаганнях, говорять і думають правильно. Ну і слава Богу!!!!!!

Добавлено через 13 минут
Цитата:
Допис від AK Переглянути допис
Ну почему же "не о чем тут общаться и не с кем"?
Можете общаться с Игорем ГАРАЗДІВЕЦЬ, он туташний и очень уважаемый нами Домовой с большой буквы Д
Дякую за теплі слова, але непотрібно мене так вихваляти, бо можу зазнатись. Саша ти ще раз показав скільки у мене палок. Можу сказати, що дійсно не в палках суть, а купляв їх, тому що люблю коли в руках хороша річ. Палка це десь + - 10 відсотків успіху на змаганнях і то не на всіх водоймах. Не стільки залежить від ціни палки, скільки від того чи її технічні характеристики підходять під дану водойму. Та ще щоб нею було комфортно ловити вам. Короче все так само як з жінкою, одному вона дуже, а іншому ні, інша дуже.
AXIC зараз поза форумом