Перегляд одного допису
Старий 15.12.2018, 13:00   #874
oleh007
 
Аватар для oleh007
 
Реєстрація: 12.01.2010
Звідки Ви: Львів
Дописи: 867
Сказал(а) спасибо: 710
Поблагодарили 1.464 раз(а) в 323 сообщениях
Якось тему самогона не вскрили. Мова не про сивуху-бурачанку, а про правильний продукт з винограду, слив або груш, зброджений без додавання дріжджів або з мінімумом їх, і то правильних-фруктових. Такий продукт робиться без спішки, з повним виброджуванням, фільтрацією і одинарною (!) перегонкою. За кількістю на виході не женемось: голова і хвости безжально прибираються геть і то в великих об'ємах. Залишається золота серединка. І вона-це те, про що можна поговорити серйозно.
oleh007 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zander (15.12.2018), Роман911 (01.01.2019)