Цитата:
Допис від romeo(donetsk)
А я всегда был за тандем ! Кто меня знает подтвердят !
Ну если у нас все так плохо и судей нет и пенку не запретишь то будем мы ....... месить еще лет 10 !!!  Грустно !
|
З початком сезону відкритої води запрошую на тренування нашого РСК на Набережній. Згоден скласти з Вами тандем, якщо не привезете напарника. Ми це вже проходили зі Ігорем Свиридом і дійшли висновку - тандем на течії річ небезпечна, неефективна і неможлива.
З приводу пінки я нічого не казав, її якраз відсудити просто. ПВА рис - неможливо. І ще багато чого...
Забезпечення суддівства - дійсно проблема. Скільки в Донецьку суддів з риболовного спорту, які мають офіційні посвідчення?? А якщо ЧУ-10 буде проводитись у Вас - як ви забезпечите якісне суддівство??
Зрозумійте одне - я не критикую і не задовбую питаннями, на які Ви наразі не маєте відповіді. Просто треба готуватись вже зараз до ЧУ-09 та КУ-09. А ми не маємо ні чітких Правил ні методів їх контролю. Те, що опубліковане на сайті ФРСУ Правилами не є - вони неповні і, до речі, в них немає цілого ряду заборон, котрі вже узаконені рішеннями ФРСУ. Я хочу сказати, що всі спортсмени можуть зіткнутись з несподіваними змінами в Правилах - а це не припустимо. Заборона на використання піни була прийнята за добу до старту ЧУ-06!!! Хто від цього виграв чи програв - проаналізуйте протоколи... Тому я "за!" обговорення Правил, їх прийняття до початку сезону з урахуванням побажань спортсменів. І жодних змін протягом сезону!!!