Перегляд одного допису
Старий 30.12.2008, 11:18   #350
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Правила

"Дурдома нет без дураков
Рыбалки нет без рыбаков" (с) Александр Васільєв, група "Сплін"
Шановні... А чи задумувались ви над тим, що нам дає участь в офіційних змаганнях??? Медалі? Звання? Перечитайте норму "Майстра спорту України", приміряйте на себе - чи реально її виконати??? У фідері є один Майстер спорту (Павло Курапов) і один КМС (Ігор Веселовський, норму виконав та я не знаю, чи він офіційно затверджений, якщо помиляюсь - приношу вибачення Ігору Володимировичу). Перспектива потрапити у збірну??? А де та збірна по фідеру??? Не проводиться ні ЧЕ ні ЧС і перспектива туманна навіть у питанні визнання фідерного лову видом спорту у ФІПСед.
У той же час живемо за Правилами ФРСУ у яких багато неточностей, багато чого просто не вказано і є багато речей, з якими спортсмени просто не згодні - як поодинокі так і цілі групи. Крім того, Правила часто змінюються без попередження. З 2009 року маємо склад команди 4 чоловіки. Це чотири зони?? Чи 2 зони і два тендеми??? На КУ-08 був заборонений боковий квівертип. При тому шаленому вітрі, котрий проносився над Дністровським водосховищем він був би абсолютно не зайвим, але... Волосяний монтаж заборонено. Чому?? Аргумент - бо волос прийнятий у класичному карфішінгу і треба якось "атличацца" - мене особисто не переконує. Просто я знаю як травмується крупна риба при ловлі з насадкою на гачку і як гарнесенько гак сідає в губу (і тільки в губу) при ловлі з волосом. Чи знають про це функціонери ФРСУ, котрі пишуть Правила???
Хочу запропонувати дещо. Правий Сашко Dabbler. Треба задавати ці питання і не просто очікувати, а вимагати відповіді. Змагань без спортсменів не буває. Ми витрачаємо свій власний час, свої гроші та свої сили на участь в змаганнях. Ми популяризуємо і риболовлю і спорт і гуманне відношення до риби. В заміну цього ми в праві вимагати:
а). конкретних, чітких і довгограючих Правил;
б). врахування побажань спортсменів при підготовці нової редакції Правил;
в). активності керівництва ФРСУ у міжнародному просуванні фідерного лову та його легалізації як окремої дисципліни в календарі ФІПСед.
П.с. Постинг у мене вийшов щось аж занадто декларативний, просто як агітація якась чи що... Це емоції, перепрошую... Але, сподіваюсь, якщо відфільтрувати емоції, то у сухому залишку ми матимемо цілком конкретні питання, які вправі задати функціонерам ФРСУ. Мабуть цей перелік не повний - доповнюйте. Конференція ФРСУ буде наприкінці лютого - саме до цього часу ми і повинні приготуватись.
Trolik зараз поза форумом