Перегляд одного допису
Старий 24.12.2008, 10:24   #302
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Не думаю що дані правила робились під Франківськ. На попередні ЧУ приїзжало, чи брало участь 7-8 команд. Ні для кого не секрет, що чернівецька команда виступала від Вінниці, франківська від Тернополя. Можливо це неправильно але тоді булоб всього 5 команд. В такому форматі ЧУ ставав просто нецікавим. Я повністю згоден що з розвитком фідера все більше областей зможуть виставляти свої команди і я за те щоб можливості для всіх були однакові.
Зрозуміти можна коли від обл. одна команда. Та коли ця команда займе призове місце то на слідуючий ЧУ від даної обл. буде вже три команди, якщо вони займуть призові місця то вже мають на наступний ЧУ одну команду + п"ять бонусних. А з часом і всі шість бонусних тобто на ЧУ від однієї обл. може поїхати сім команд. Дійсно це неправильно.
Тепер на рахунок того, що дані правила готувались для Франківців. Я б так несказав. Хочу довести до вашого відома, що на ЧУ 2008 в Біляївку одна команда від Франківська була сформована з великим трудом, народ не спішить їхатина ЧУ. Ще ніодна команда від нас не виявила бажання їхати на КУ - 2009. А от на міжнародні змагання, що організував Тролік, поїдуть всі кого запрошуть. Тому я згоден з Романом, потрібно розвивати клубний спорт, особливо в великих містах, де велика кількість спортсменів.
Франківськ невелике місто і то в цьому році провели клубні змагання по фідеру.Красота клубних змагань в тому, що вони проводяться по місцю і непотрібно тратити кошти на поїздку, а це немаловажний фактор в наш час.
AXIC зараз поза форумом