Я думаю, що у кожного рибака є свої погляди на прикормку.
Роман Б. хвалить браунінг. Скажу свою думку. Варто один раз вгадати з прикормом і починаєш думати, що він просто знахідка. Та це незавжди так. Роман каже що кращого за браунінг немає.То чому ти не виграв буквально всі змагання? В тебе в руках була просто чарівна палочка і ти нею нескористався.Нічого не маю проти даного виробника, пробував, сподобався, тобто працює, но говорити що він найкращий я б не став, скоріше непоганий.
Літом на набережній Женя, Роман, Тролік проводили між собою невеличкі змагання.Женя з Романом використовували браунінг, Тролік свій прикорм(?). Якось вони його обловили, потім він їх.Тролік сказав мені, що підібрав правильний прикорм. Потім ми їздили з Троліком, влаштовували між собою змагання, і я деколи його обловлював, тобто моя прикормка була ще краща?
Як приклад хочу навести Біляєвку.Перший день закормився, тобто робив все як по закону, в результаті - в дупі. Другий день теж саме. За 1,5 години до кінця зняв кормушку, поставив олівку, закинув на максимальну відстань і зразу карп 1,5 кіло. До кінця туру зловив таким чином ще декілька рибин.Тобто прикорм непрацював? Чи може його в деяких випадках непотрібно?
Кожен повинен методом спроб визначити для себе прикорм. Останнім часом з"явилось багато виробників і можна безкінечно дискусувати за і проти. Я останнім часом все більше звертаю увагу на "дідівські" прикормки, експерементую і результат непоганий.Як кажуть ліфт це добре, але драбина рідше ломиться.Натуральні аромати- це натуральні, а хімія - це хімія!
|