Погода обіцяла в неділю бути класною, без вітру як мінімум, але сталося не так як гадалося. в 5.00 був коло о.Кохання р.Дніпро, вітер, хвилі якраз все те чого не мало бути. Плотва гуляла, але не довго. Ловив на бортову з дна, опарик+черв, інколи пінотісто, але на моє здивування клювати рибка не хотіла. Поплавав на фарватері, взяв 5 шт. до 100г. далі набридло качатися і заплив за острів, заховався від вітру та хвиль.
Перейшов на хижака. Далі і стався прекрасний момент в житті мого сина(7років), який вперше вийшов зі мною на човні на рибалку і вперше ловив на спінінг. На одній з його проводок, він закричав:
- "тато щось є мабуть!!!!!!!!!!!!!! "
- та ні синку мабуть куширі" - сказав я, але подивився на зігнутий кінчик і інтенсивність роботи ручи катушки зрозумів що це не кушир.
- "крути синку,крути і тягни".
Швидко розмотав підсаку, яка в такі моменти замотується і чіпляється за все що лежить в човні, подивившись як щука ганяє в різні сторони, випливає і знову іде на дно, як вимальовувала кульбіти до метра від води, вона була направлена в підсаку і відповідно в човен. Емоцій радості не було меж як в тата так і сина. "Перший раз, перша щука, молодчинка" - повторював я. Дома заважила на 1.100 кг. Більше нічого не взяли але план не на 100 а на 1000% був виконаний. Взяла на мій воблер з останньої партії, копію JACKALL SQUAD MINNOW 65мм. мат тайгер.
Тепер маю постійного напарника на рибалку, в якого ще буде щуки і будуть сходи, але ця перша буде на все життя.
|