Єдинй вихідий день в якому я знайшов вікно для кілька годинної риболовлі зранку, 5.15 ранку із третьої спроби будильника мене розбудити я всеж прокинувся, нашвидку випиваю чай, вдягаюсь, сумку на плече, спін у руки і вперед на річку. Незважаючи на небо яке затянуте густими хмарами та неприємну падаючу морось, об"єктом був обраний голавль, дорогою до водойми подумки мріяв про його потужне клювання. Прибувше на місце в якусь мить зібрав комплект і нарешті виконав перші закиди... хух на душі ніби відлягло, от би щей рибку заловити.... Перша клювака не змусила себе довго очікувати, стук був вражаючий загнувши вершинку спіна, нажал в холосту, маючи ліміт часу вирішив далеко не ходити і методично обловлював дві перспективні акваторії почерзі, які знаходились поруч одна від одної, голавль на диво був активний ганявся за дрібнотою булькаючи на поверхні, але на жаль його вихід був не тривалим буквально хвилин 40, а потім тиша, за даний час вдалось зловити 2 риби, отримати 2 сходи, ну а клювань було багато, два із них було настільки азартних майже не залишили мене без спіна. Завдання своє виконав обрибив новий бланк, і змусив сердце калатати швидше від потужних подач цієї чудової риби. Усім успіхів...
|