Перегляд одного допису
Старий 26.03.2017, 12:11   #305
Oleksi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 12
Дякував: 140
Дякували 562 раз(и) в 11 повідомленнях
Десна красна

Щоб цей текст був схожий на звіт, скажу, що на обвідному каналі плотвичка ловиться, розміри скоріш дрібні ніж середні. В правильних фідерістів кльов постійний, але дріб'язок.
А тепер про сумне.
Спробував я в суботу виїхати на ближню Десну. На березі був в 5:40. Місць немає. Ну як немає... вони то є, якби дехто (читаємо більшість), були рибаками а не жадними хапугами. Ситуація така: місця займаються з вечора або навіть з попереднього дня, і все б нічого, але як вони займаються! Ціль - зайняти побільше берега, понавстомлювати рогачиків, поставити на них спінінги (вибачне, металеві прути), навіть деякі незакинуті, обов'язковий атрибут - триклятий дзвіночок. Розкласти поляну, бухнуть, сісти в машину і ніпівдрімать.
На фото мужичок - типовий приклад. Два бравих молодця зайняли 30 метрів!! берега (від мужика до червоної машини). На моє чемне прохання бути людьми і дати мені примоститися між ними - посунути один із своїх 9 прутів - я був відправлений куди подалі. Колега теж падав на мороз:
- Ну куди я, ну куди? Ну нема куди, я тут закинув.
- Мені потрібно тільки місце сісти, кидаю далеко і точно.
- Тут течія, заплутає...
- Тут немає течії, я тут ловив. В мене важкі кормушки, летять вдвічі далі за вашу стальку. Я вам не заважатиму.
- Нєє (бе-ге-ге).
В очах туман, жадність і хамство.
Йдучи далі по берегу, з машин вискакували часто ще звечора п'яні рибацюги і з матами перматами: "Коля, ***, став спінінги, ***, бо займуть...". І Коля куди встигав добігти, там і тикав. Як на Клондайку.
Шановні любителі насушити тарані, чи куди ви там її діваєте! Ну хіба обов'язково потрібно обирати таку тактику? Чому не можна закидати з однієї точки? Чому не можна, принаймні, знімати розтрикляті дзвоники коли тягнете, якщо все ж таки їх причепили. Чому не можна (був такий дідусь в мене сусідом одного разу) принаймні слухати їх! Закинув стальку, дзвоник зверху, завів машину, і сидить в ній. Дзвоник по вухах ріже, машина людей травить, місце зайняте а рибак спить.
На іншому фото показую як ловлю я. Мінімум місця, максимум уваги.
Потикавшись і зіпсувавши нерви, поїхав на обвідний - в тишину і спокій, нехай і без роздачі, про що було сказано напочатку.
Будьте людьми!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  персонаж.jpg
Переглядів: 2072
Розмір:  53,1 КБ
ID:	618000   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  NOiGFFtLUds.jpg
Переглядів: 2184
Розмір:  71,3 КБ
ID:	618001  
Oleksi зараз поза форумом