Дискусія перейшла межі цивілізованого диспуту. Як на мене, то всі вже мали можливість висловити свої погляди на неіснуючі проблеми. За браком конструктивності та з метою запобігання звинувачень у надмірній демократичності я дискусію припиняю.
Як модератор гілки, довожу до Вашого відома:
1. Повідомлення зноситись не будуть. На питання "Чому?", відповім словами Петра І - "Дабы дурь каждого видна была!"
2. Панове Бадардинов та Taurus. Вважаю ваш тон та стиль ведення дискусії на межі фолу. Ні Ваші високі спортивні досягнення, ні багаж знань та умінь не дають Вам право говорити аксіомами. Принаймні на цьому форумі такого права немає ні у кого... Майже ні у кого... Ваше намагання поставити на нижчий щабель опонента за рахунок більшого досвіду я схвалити не можу. Або давайте нормальні відповіді, або залиште свій досвід собі (своїй Команді).
3. Панове SEMEN & VIVA. Знервованість опонентів не дає Вам право переходити на особистості.
4. Питання створення фідерної секції РСК "Дом Рыбака" та Фідерного Клубу, як кадрового резерву для фідерної секції РСК "Дом Рыбака" на часі. Бажання пана Бадардинова прискорити цей процес я хотів би бачити в більш конструктивному руслі. А поки що все йде за планом. Вчора розроблено Положення про РСК "Дом Рыбака", зараз воно направляється на розгляд Віктору Івановичу. Його рішення буде озвучено у відповідній гілці.
5. Прошу обговорювати Ваше бачення діяльності ФК ДР.
6. Рішення модератора прошу не сприймати ні як деспотизм, ні як "фількіну грамоту". Порушники, котрі вважають що щось ще "не договорили" будуть отримувати попередження та бали.
7. Рішення модератора може бути оскаржене у керівництва форуму. Це Ваше право.
П.С. 2 Beer
Попереду створення і спінінгової секції.... І не кажи, що я не казав...