Перегляд одного допису
Старий 09.02.2017, 09:51   #170
Eugene
 
Аватар для Eugene
 
Реєстрація: 19.02.2012
Звідки Ви: г. Вышгород, Киевская обл. Edmonton, AB
Дописи: 251
Blog Entries: 8
Дякував: 2.496
Дякували 8.275 раз(и) в 220 повідомленнях
Цитата:
Допис від киргиз Переглянути допис
Дуже красиво знята кухонна частина.
Але спробуйте відбити теє філе, як відбивають свину відбивну.
Не пожалкуєте.
Та хай спробують усі щуко-лови !
П.С. Щука повинна мати більш як 2 кіла.
Дякую! При можливості спробую, ніколи про таке не думав. Гадаю що все ж треба буде бути трошки ніжнішим до філе риби ніж свинини, бо можна зробити фарш
Eugene зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
киргиз (09.02.2017)