.
Шановний Костянтин! Якщо Ви можете поділитись досвідом (а Ви його ніби маєте), то поділіться... навчіть як ловити на набережній.
Який тон

? Своїми постами я намагаюсь поділитись досвідом, який маю. Не дивно, що мою думку розділяють не всі, але давайте дискутувати конструктивно.
Вчора надав посилання на інформацію, яка на мій (і не тільки мій) погляд, є досить цінною відносно того, в якому напрямку необхідно рухатись, щоб досягати успіху (принаймні на набережній). Ви ж на це відповіли (з певною неприязню до того, що посилання на російський ресурс), що нічого цікавого (нового) там не знайшли. Якщо ви маєте кращі рецепти успіху або більш інформативні ресурси, то поділіться ними. Давайте будемо спілкуватись конструктивно. Сказати, що нічого цікавого в посиланні немає простіше всього, а Ви поясніть чому намає. Давайте розберемо той звіт. Можливо разом дійдемо якихось цікавих думок... Я поясню чому надав посилання на МачФішинг:
1. Дуже
детальні звіти
переможців, і
тренера. Іще раз хочу наголосити, у нас таких звітів не пише
ніхто! Жодна з українських команд навіть нічого близького не написала (я з напарником в т.ч.). Хтось бачив звіт Ігора Веселовського і Романа Бадардинова про те, як вони наковбасили більше 10 кг (без образ і наїзду

)? А ростовчани написали.
2. Найбільшу увагу заслуговує звіт тренера ростовчан, бо:
- в якійсь мірі це погляд зі сторони і він є не таким, якбі це був звіт спортсмена.
- цей звіт можуть брати
за основу українські фідеристи-спортсмени, як взірець тренерської роботи. В жодної нашої команди немає тренера, але після МКФ впевнений вони почнуть з"являтись.
3. Особисто я деяких речей не знав і якби не звіт, то і не дізнався б. Дещо я застосував на КУ і впевнений, що це суттєво покращило мій результат.
4. Саме детальний звіт переможців є найбільш корисний, бо теорії в інтернеті немєряно.