Перегляд одного допису
Старий 04.12.2016, 18:17   #21
Виталий lucky

Звідки Ви: г. Житомир
Дописи: 26
Дякував: 90
Дякували 764 раз(и) в 25 повідомленнях
Спінінговий сезон 2016 можна вважати офіційно закритим, звичайно можливий зимовий спінінг, але то інша історія.
Цього сезону рибалив я переважно приманками відомої марки Lucky John, наразі видався вільний час і я вирішив скласти свого роду власний рейтинг даних приманок, які були у мене у арсеналі і на які я найкраще ловив рибку. Основна частина усіх вилазок на риболовлю протягом цього сезону припала саме на риболовлю у межах міста на зепресованих водоймах, адже як завжди бракувало часу для улюбленого заняття.
Одже приманки:
1. J.I.B. Tail – раніше мені зовсім не подобались твістера, не було віри у їх уловистість, але номером один сезону стала саме ця приманка, підібравши не хитру подачу для неї – це малоамплітудні одинарні підриви, тут головною задачею було грамотно підібрати вагу, щоб виконати вдалу анімацію, вона раз по раз спокушала окунів і щук, зарекомендувала себе як приманка розвідник.
2. JOCO SHAKER – увесь свій потенціал, дана приманка показала осінню по холодній воді, виконана із плавучого матеріалу, за допомогою якого було можливо виконувати зависання у толщі води, і твічити її як воблер, ну звичайно при вірно підібраній вазі. У мене вона спокушала щук від мала до велика, даруючи вир емоцій при несподіваному, злому та жадному тичку.
3. Tioga – це славнозвісна приманка, про яку можна і не писати, але цього сезону вона у мене не на першому місці. Добре працювала у білому кольорі, при ловлі вечірнього судака.
4. Hogi Hog – це свого роду приманка німфа, яка нагадує щось ракоподібне, чудово зарекомендувала себе при невисокій активності риби, або коли активність поступово згасала.
5. Baby RockFish та Troutino – мікроджигові приманки, не давали сумувати у спекотні літні дні виманюючи пасивного окуня, на них і траплялись справжні окуневі роздачі.
6. Unagi slug – також виготовлена із плавучого силікону, не можу певно стверджувати закономірність, але у мене дана приманка добре себе зарекомендувала при ловлі пасивної риби саме на твердому кам”янистому дні.
7. Rock Craw – чудова анімація річкового рака, яку із задоволенням куштувала щука, також добре себе зарекомендувала по холодній воді.
Цього сезону нарешті розпочав свою кар’єру у ловлі голавля, кілька разів вдалось виїхати в його пошуках, приманочки використовував також від Lucky John, це були мікроколивалки AYU, IMA, моїм не великим відкриттям був воблер Haira Tiny Shallow Pilot 33F на нього було виловлено найбільше хвостів. Із нетерпінням чекаю сезону ловлі голавлика.
Хочу зробити відразу зробити коментар, що все викладене це є особисто моя думка по тим приманкам які були у моєму арсеналі, також залишились приманки на які я не ловив так як не було відповідних умов для них, вони ще чекають свого часу. З повагою…
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  8.jpg
Переглядів: 1031
Розмір:  157,1 КБ
ID:	592791   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  111.jpg
Переглядів: 858
Розмір:  221,7 КБ
ID:	592792   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2117.jpg
Переглядів: 926