Тема
:
Грибные блюда
Перегляд одного допису
10.10.2016, 18:18
#
496
Sasha2000
Реєстрація: 01.07.2008
Звідки Ви: Киев
Дописи: 111
Дякував: 116
Дякували 423 раз(и) в 51 повідомленнях
Как я готовлю дождевики
Что делаю с дождевиками (головачами)???
Режу на пластинки толщиной до 1см и жарю на сливочном масле слегка присолив, до золотистого цвета.
Блюдо - непревзойденное.
Попробуйте.
Всем приятного аппетита.
5 користувачів подякували
Kilot
(06.11.2016),
natortik
(11.10.2016),
omar 27
(06.05.2017),
ZVod
(10.10.2016),
шурик- М
(11.10.2016)
Sasha2000
Подивитись профіль
Знайти дописи від Sasha2000