Після двох днів нахлисту і омріяних єльчиків, вирішив перемкнутись на мікроджиг.
бачу, що всі бичка впіймали, і я сьогодні одного начаклував. на домашньому ставочку, де раніше навіть і не знав, що він тут мешкає.

позитив!
взагалі, я припхався, щоб вперше випробувати свій улюблений авід з плетеною жилкою. тому вирішив почати з воблеру (попсовий 35 рідж) і дослідити деякі суперечливі моменти твічінгу

в цілому картина кльову виявилась кепська. хоча початок був феєричним: перше закидання - окунь! друге - окунь! третє - зійшов, і пиндець! скільки я потім не тівічив... перейшов на іншу точку - відразу сход, і знову пиндець. змістився до затоплених гілок - на першій проводці один окунець, потім - картина повторюється. ну, думаю, зараз я тебе потрощу на зброю №1... а ось хрін вам на роги!

таки дивно, але факт - на мікроджиг смугасте падло дійсно не клювало. під дотепні коментарі дівуль, що смоктали лонгер на лавиці, за моєю спиною, я випробовував різні варіанти проводок - фігушки. потім я занервував і заметушився по озеру - дзуськи. у відчаї чіпляю воблера - один пустий вихід окунця і усе. коли почало смеркатись нарешті вловив ще одного на мікроджиг. але проводка! русскій стандарт: 3 оберти котушкою, пауза, і так далі. пробував ще так само ловити - не клює.
потім якісь когути приїхали на бмв і почали курити план в сусідніх кущах. щоб не слухати їх жалюгідне гиготіння, я зібрав спінінг, зателефонував одній гарненькій знайомій, і прогулявся з нею вечірнім парком, а потім поїхав додому. незважаючи на те, що на багато питань сьогодні не було відповідей - рибалкою я задоволений.
стосовно авіду для твічінгу - я свою думку не змінив. чудовий інструмент.