Перегляд одного допису
Старий 25.08.2016, 17:17   #215
Asche

Звідки Ви: Тернопіль
Дописи: 124
Дякував: 39
Дякували 1.239 раз(и) в 34 повідомленнях
Як каже мій колєга, Руслан, з яким ми вчора рибалили: "У вихідні і свята риба не клює". І от шоб ту байку перевірити ми вчора вийшли з ним на Дністер.

Зранку погода була космос. Сонечко шкварило, вітру не було майже, бджолики літали туди-сюди. Але коли ми прийшли на точку, то все помінялось. Звіявся вітер і небо захмарлось.

Почали обловлювати перший перекат і довго не могли зрозуміти чого хоче риба. То, що клен зараз жере малька на повний рот було зрозуміло. Того пузаті кренки ніхто з коробки і не діставав. В рух пішли мінохи.

Але мій L-Minnow 44, який останнім часом став супер хітом на Дністрі, мовчав як риба. Зі словами "тре мінєти" ставлю Jackson Komachi 40s, любязно наданий спонсором за 130грн.

Кидаю на максимум і на перших поворотах ручки отримую удар. Витягую красунчика на берег і бігом фотографую. Початок покладений.

Тим часом Руслан на свій мега-воблер Usami Shirasu паркує невеликого кленя також з дальняка. Походу риба вся стоїть десь далеко. Але двоколірному, подертому в боях Shirasu вдалось виманити її і звідти.

З самого переката я дещо пізніше "ймив клиня" трохи більшого розміру. Засранець стояв за самою скалою і чекав поки пропливе якесь їдло. Скажу чесно, не фоткав, бо був зайнятий спогляданням картини, як ідіот на протилежному березі загнав "копійку" в воду, де вона благополучно заглохла.

А потім річка перестала давати рибу. А це означало, що її треба шукати, чим ми і почали займатись. По дорозі до коси ловились тільки дрібні судачата. При чому на Smith Panish 55 ловився судачок чуть більший цього воблера.

А от на косі сталась велика біда. Якась корова забрала в Руслана воблер. R.I.P Shirasu. Це настільки його розбило, що ловити він вже не хотів.

Тим часом показалось сонечко. Зі словами: "44-й, я вызываю тебя" я кидаю в воду L-Minnow. Дві проводки і два гарних клена позують на фотокамеру. Один з них мав десь 1.5 +- так точно. Третя проводка закінчилась покльовкою і сходом.

Руслан вирішив пройтись пошукати окуня з відвідним поводком, а я - пробити дальні дистанції з Crazy Fish Stitch 6g. Пробив. На дуже повільній проводці з підтвічуванням щось довбануло. Спочатку думав, що то хороший клен, а виявилось - непоганий окунь. На течії виважувати такого чувака досить приємно.

Руслан погнав додому, а я вирішив ще трохи порибалити. Правда години півтори полоскання приманок принесло лише три нереалізовані покльовки.

На тому все й скінчилось. Почалапав я додому. Гарний день, гарна риба, гарний я.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  y_ehR3v2x_s.jpg
Переглядів: 607
Розмір:  81,9 КБ
ID:	564865   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  W5NuG0JNtRA.jpg
Переглядів: 596
Розмір:  94,3 КБ
ID:	564866   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  mRZbT7N8V8k.jpg
Переглядів: 534