Не міг я вчора сидіти вдома,знаючи,що голавль досить активний. Перечекавши спеку, вирушаю доловлювати голавлів,які клювали до обіду. Як тільки наблизився до ріки, погода різко змінилася, сонце сховалося за густими темними хмарами. В голові думки"прийдеться мокнути під дощем" правда обійшлось 😊
Розкладаюсь, роблю поводок з нового флюрика від team salmo, сьогодні протестую його в умовах ловлі. Зробивши декілька кидків вертушкою, результату не було,зміщуюсь нижче та ставлю дрібненький воблерок salmo tiny голалі його супроводжували до моїх ніг,проте зразу не хотіли брати. Змінивши темп проводки,отримую хорошу покльовку і ось уже в улові хорош й голавль, фотографія і цей красень повертається у воду. Знаходжу хороше місце, голавль там точно є. Закидую під обвислі гілки, одразу ж покльовка і в улові ще один хороший голавль. На наступних проводках уже результату не було, тому я поставив мікроколивалочку lucky john ima одразу ж покльовочка, голавлик уже менший. Було зловлено ще десь біля 7 голавликів, почало темніти, вирішую завершувати рибалку. Флюрокарбон мені сподобався, всі контакти з камінням пережив успішно, на вузлі тримає добре, не скручується при розтягуванні, те що треба для комфортної ловлі
Вся риба випущена, всім нхнл😊