Перегляд одного допису
Старий 24.07.2016, 17:39   #1696
Александр breg
 
Реєстрація: 14.12.2012
Звідки Ви: Валуйское
Дописи: 47
Сказал(а) спасибо: 4
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Цитата:
Допис від tosi Переглянути допис
Не обовязково, так зване чокове кільце особисто я ставлю в те місце де бланк вже перестає гнутись, вершинку нагружаю так щоб тюльпан дивився в підлогу, типу 90 градусів.
Стосовно другого питання, теж не усе так однозначно. Якщо вудка екстрафастова, чи фастова то можливо і є зміст добавити ранінгів, якщо модерейт то можливо там і так все гаразд.
Взагалі починайте з простоі речі - сладіть вудку, пальцем правоі руки навантажте біля тюльпана так, щоб руківя відірвалось від підлоги, ліва рука при цьому знаходиться приблизно в 30-40 см від тюльпана і з протилежноі сторони, тобто свого роду зробіть ричаг. Подивіться де знаходяться кільця, добре якщо вони дивляться вгору або вниз. Я думаю розумієш що бланк не потрібно затискати між пальцями, він має вільно обертатись навколо своєі осі.
Друга дія - постав катуху, протягни шнур по кільцях, до кінця шнура причепе щось легеньке, так щоб вирівняло шнур, але при цьому щоб вершинка не грузилась. Потім прикріпи шнур скотчем, так щоб він ніби виходив з центру шпулі, подивись як шнур будує конус. Має бути ГАРНО якщо ж не гарно, ще до того ж і кільця стоять раком ( не дивляться вгору чи вниз) тоді вже берись за побудову новоі карти кілець.
Якщо ж результат і там і там гарний, то нафіга шукати геморой на дупу?
Мне не повезло?) Ну растолкуйте что б я уже раз и на всегда понял с этим швом. Шов это самая упругая сторона бланка? Гдето читал что кольца нужно ставить "на пузо самой мягкой" стороны. У меня это ну никак не обратная сторона самой жесткой.
Более естественное положение на первой фото, на втором фото это если попытаться поставить кольца вверх, они падают вправо.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg 1.jpg (235,7 КБ, 116 переглядів)
Тип файлу: jpg 2.jpg (256,4 КБ, 111 переглядів)

Востаннє редагував Александр breg: 24.07.2016 о 17:45. Причина: добавил
Александр breg зараз поза форумом