Тема
:
Рыбные места или куда поехать понырять
Перегляд одного допису
18.07.2016, 21:51
#
48
iva
Реєстрація: 15.01.2008
Звідки Ви: десь трохи нижче Києва :)
Дописи: 542
Дякував: 2.361
Дякували 2.705 раз(и) в 283 повідомленнях
Відверто кажучи не заморочувався (хоча є доволі оригіналі рецепти у східній кухні):
- крила смажили в клярі;
- коробка і хвіст в юшку;
- печінку на водяну баню.
А от з кефалі зробив хе. Моїм сподоблося, тільки перцю давав 1/4 від дози.
4 користувачів подякували
Evgeha
(19.07.2016),
Radul
(26.07.2016),
Yevgeny_ZP
(21.07.2016),
Саня ZP,UA
(20.07.2016)
iva
Подивитись профіль
Знайти дописи від iva