Перегляд одного допису
Старий 18.07.2016, 21:51   #48
iva
 
Реєстрація: 15.01.2008
Звідки Ви: десь трохи нижче Києва :)
Дописи: 542
Дякував: 2.361
Дякували 2.705 раз(и) в 283 повідомленнях
Відверто кажучи не заморочувався (хоча є доволі оригіналі рецепти у східній кухні):
- крила смажили в клярі;
- коробка і хвіст в юшку;
- печінку на водяну баню.
А от з кефалі зробив хе. Моїм сподоблося, тільки перцю давав 1/4 від дози.
iva зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 користувачів подякували
Evgeha (19.07.2016), Radul (26.07.2016), Yevgeny_ZP (21.07.2016), Саня ZP,UA (20.07.2016)