Перегляд одного допису
Старий 07.07.2016, 11:54   #263
ILV

Звідки Ви: Украина, г. Тернополь.
Дописи: 186
Дякував: 321
Дякували 289 раз(и) в 86 повідомленнях
Цитата:
Допис від Tarik Ferz Переглянути допис
Ребята, а как у кого обстоят дела с отстрелами?!
Лично я на своей Риоге 1016 HL, на разных палках и с разными шнурами за три года использования отстрелил столько приманок, что можно было бы уже купить добротную мясорубку!
Не скрываю, что по началу, отстреливал приманки по неопытности.
Но со временем понимание пришло и как бросать и как настраивать тормоза в зависимости от погодных условий, веса приманки и ее аэродинамический свойств.
И все равно отстреливаю!
Уже реально замахался( в мыслях даже проскакивает распрощаться с мультовым комплектом, хотя сама философия нравится.
Подскажите как с этой заразой быть.
Вітаю колег за захопленням!
А що м’ясо дає 100% гарантію від появи відстрілів?
Якщо ви за три роки не зрозуміли причину виникнення у вас відстрілів, сумніваюсь що хтось з колег зможе на неї вказати, володічи лише скудною інформацією з вашого припису. Причин виникнення як і відповідно засобів боротьби з відстрілами може бути досить багато.
Я вже багато років з мультами та все одно часом відстріли бувають на нитці частіше на жилці рідко, на магнітах частіше ніж з відцентровими гальмами. Найчастіше можу відстрілити в азарті відразу після брання чи намагаючись кинути надто далеко коли налаштування на грані, тобто причину виникнення своїх відстрілів і як з ними боротися я знаю, та все одно гадаю повністю уникнути відстрілів неможливо, навіть коли ловив м’ясом були трафунки.
ILV зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
5 користувачів подякували
emir (07.07.2016), KaLAN (07.07.2016), ms_tolik (07.07.2016), rosomaha (07.07.2016), Косячок (26.07.2016)